Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden su istemek

Rüyada sevgiliden su istemek

Rüyada sevgiliden su istemek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlerin düzene gireceğine, zor günlerin biteceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, makbul olan mallar edineceğine delalettir.

Rüyada sevgiliden su istemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yurtdışı bağlantılı başlıklara ya da yönetimsel değişikliklere bağlı pozisyon değişimleri söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliden su istemek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden yardım istemek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden para istemek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin barışmak istediğini görmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin ayrılmak istediğini görmek masraflarının azalacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi istemek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin barışmak istediğini görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliden ayrılmak istemek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments