Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içmek istemek

Rüyada su içmek istemek

Rüyada su içmek istemek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, mal sahibi olacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yetkili bir göreve atanacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, onu darda bırakmayacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada su içmek istemek gördüyseniz:

  • Bazı olaylarda yaşanacak beklenmedik gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Rüyada su içmek istemek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına delalettir.

Rüyada kahve içmek istemek gelir kaynaklarının kuruyacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sigara içmek istemek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek istemek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, hayatının iyileşeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına delalettir.

Rüyada soğuk su istemek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada birinden bir bardak su istemek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden su istemek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden su istemek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments