Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin su istediğini görmek

Rüyada ölü birinin su istediğini görmek

Rüyada ölü birinin su istediğini görmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, bereketin ve verimin geleceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinin su istediğini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ya da isteklerinize ulaşabilirsiniz.

Rüyada ölüden su istemek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölünün su istediğini görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin su istediğini görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölünün toprak istemek insanlara ilim irfan aşılayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölürken helallik istemek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölü birinden birşey istemek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada ölüden ev istemek başarısızlıklara düşeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinin yemek istemek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments