Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su istemek

Rüyada su istemek

Rüyada su istemek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada su istemek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada zemzem suyu istemek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, hayallerinin de yarım kalacağına işarettir.

Rüyada su içmek istemek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşudan su istemek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, karın artacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulur.

Rüyada anneden su istemek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinden su istemek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada su istemek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden su istemek büyük sorunlarla boğuşulacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada birinin su istemek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments