Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk su istemek

Rüyada soğuk su istemek

Rüyada soğuk su istemek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı bir karar verileceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada soğuk su istemek gördüyseniz:

  • Daha az eleştirmek, daha tamamlayıcı olmak gerekebilir.

Rüyada soğuk su istemek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada soğuk su ikram etmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, başına türlü belalar geleceğine, kazancından başkalarına da vereceğine delalet eder.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak yeni bir sayfa açacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinde başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk suya girmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada soğuk suya düşmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada soğuk suya atlamak işlerinin ağırlaşacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada soğuk suyla yıkandığını görmek hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments