Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak su istemek

Rüyada sıcak su istemek

Rüyada sıcak su istemek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sıcak su istemek gördüyseniz:

  • Veya güvendiğiniz bazı kişilerin güveninize layık olmadığını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada sıcak su istemek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, ona göre davranacağına alamet eder.

Rüyada sıcak suya düşmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada tuvalete sıcak su dökmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıcak su atmak rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak suyla yandığını görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak suyla yüzünü yıkamak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada topraktan sıcak su çıktığını görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments