Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneden su istemek

Rüyada anneden su istemek

Rüyada anneden su istemek kimseye haksızlık etmeyeceğine, daima önüne bakacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneden su istemek gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Rüyada anneden su istemek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne olmak istemek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalettir.

Rüyada anneden para istemek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada annesinden helallik istemek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada annesinden yardım istemek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneden ekmek istemek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen anneden helallik istemek verimin kaçacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anneden yardım istemek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments