Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden sigara istemek

Rüyada birinden sigara istemek

Rüyada birinden sigara istemek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinden sigara istemek gördüyseniz:

  • Geri dönüş olarak ne elde edeceğinizi sorgulamanızda fayda var.

Rüyada sigara içmeyi istemek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden sigara istemek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sıkıntılarından arınacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içmek istemek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sigara istemek hayırlı bir karar verileceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara çiğnemek şansının açık olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sigara görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine tabir olunur.

Rüyada sigara içen kadın görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments