Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini sigara içerken görmek

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, güzel haberler alınacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini sigara içerken gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler uzlaşılması farklılıkları doğurabilir.

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek keyifli günler geçireceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin sigara içtiğini görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, talihinizin artacağına işarettir.

Rüyada çocuğun sigara içtiğini görmek rahat nedir öğreneceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini sigara içerken görmek emeklerinin boşa gideceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, heveslerinin de azalacağına alamet eder.

Rüyada sigara içmeye çalışmak başarısızlıklara düşeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada ölünün sigara içtiğini görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, moralin bozulacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada anneni sigara içerken görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret eder.

Rüyada camide sigara içtiğini görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, alim insanlardan sayılacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments