Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara istemek

Rüyada sigara istemek

Rüyada sigara istemek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, çarelere kavuşacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, manevi olarak da yıpranacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalet eder.

Rüyada sigara istemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları savunmak veya ispatlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada sigara istemek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigara içmeyi istemek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içmek istemek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine delalet eder.

Rüyada birinden sigara istemek giden birinin geri döneceğine, düşmanına galip geleceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kırılan sigara görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, birçok iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi sigara paketi görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Rüyada babanın karşısında sigara içmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, koltuğunun da yükseleceğine delalettir.

Rüyada birinden sigara alıp içmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments