Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içmeyi istemek

Rüyada sigara içmeyi istemek

Rüyada sigara içmeyi istemek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, sorunlarının yakında biteceğine alamet eder.

Rüyada sigara içmeyi istemek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda oluşan stres ya da endişe yaratan durumlarla ilgili herkesin farklı fikirleri olabilir.

Rüyada sigara içmeyi istemek ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sigara içmek istemek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına yorulur.

Rüyada birinden sigara istemek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, adını işiyle duyuracağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara istemek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini sigara içerken görmek kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, stresinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, çok sevinçli haberler alacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments