Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sigara görmek

Rüyada beyaz sigara görmek

Rüyada beyaz sigara görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz sigara gördüyseniz:

  • Duygusal konular kontrolden çıkabilir.

Rüyada beyaz sigara görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada beyaz sigara içmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına yorulur.

Rüyada sigara izmariti atmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, başka işler deneyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak sigara görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sigara içen bir erkek görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada tuvalette sigara icmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalettir.

Rüyada kardeşini sigara içerken görmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments