Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içmek istemek

Rüyada sigara içmek istemek

Rüyada sigara içmek istemek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işarettir.

Rüyada sigara içmek istemek gördüyseniz:

  • Hangi ilişki ya da iş birlikleriniz faydalı hangileri değil karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada sigara içmek istemek rahat bir nefes alacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden sigara istemek sağlık sorunlarının artacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara istemek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada sigara içmeyi istemek sürekli bağırıp çağıracağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, şansa yorulur.

Rüyada kaçak sigara içmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılarken sigara içmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, büyük aksilikler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ramazanda sigara içmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, tecrübe sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada zorla sigara içmek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, gönlündeki gibi sevileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments