Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigara içen kadın görmek

Rüyada sigara içen kadın görmek

Rüyada sigara içen kadın görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işarettir.

Rüyada sigara içen kadın gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya sevgi dolu bir atmosfer çevrenizi sarabilir.

Rüyada sigara içen kadın görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine delalettir.

Rüyada sigara içen bir kadın görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının sigara içtiğini görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin sigara içtiğini görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, yıpranacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarının sigara içtiğini görmek hayallerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına işarettir.

Rüyada içilmemiş sigara görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşın sigara içtiğini görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, daha fazla para kazanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments