Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasından sigara alıp içmek

Rüyada başkasından sigara alıp içmek

Rüyada başkasından sigara alıp içmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, engellerden kurtulacağına yorulur.

Rüyada başkasından sigara alıp içmek gördüyseniz:

  • Bedensel olarak kendinizi fazla hareketsiz hissedebilirsiniz.Bunun sonucunda bazı egzersizlere yönelmeniz mümkün.

Rüyada başkasından sigara alıp içmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinden sigara alıp içmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden su alıp içmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinden su alıp içmek zor günlerin uzaklaşacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken sigara içmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, hayır duaları alacağına delalettir.

Rüyada birden fazla sigara içmek sıkıntılı günler yaşayacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına delalettir.

Rüyada içki sigara içmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada elektronik sigara içmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, huzur ve şifa bulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments