Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden su alıp içmek

Rüyada birinden su alıp içmek

Rüyada birinden su alıp içmek kişinin iyi hale geleceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, dünya malının çoğalacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada birinden su alıp içmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren, tutarsız tavırları olan veya kafası karışık kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada birinden su alıp içmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinden su alıp içmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına inanılır.

Rüyada başkasından sigara alıp içmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada birinden sigara alıp içmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine yorulur.

Rüyada su almaya gitmek yüzünün kızaracağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada hamamda su içmek bir araya geleceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zorla su içmek daha kararlı bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına yorulmaktadır.

Rüyada limon suyu içmek maddi sorumluluklarının artacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments