Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçak sigara içmek

Rüyada kaçak sigara içmek

Rüyada kaçak sigara içmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada kaçak sigara içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşarak kafanızı dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Rüyada kaçak sigara içmek özel hayatında sessizleşeceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kaçak sigara görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker kaçağı görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına delalettir.

Rüyada kaçakçı görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaçak olmak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kaçakçılık yapmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kaçak çay görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaçak asker görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments