Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden su alıp içmek

Rüyada ölmüş birinden su alıp içmek

Rüyada ölmüş birinden su alıp içmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinden su alıp içmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması size bazı avantajlar sağlayabilir.

Rüyada ölmüş birinden su alıp içmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada birinden su alıp içmek büyük tartışmaların yapılacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasından sigara alıp içmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada birinden sigara alıp içmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su almaya gitmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şelaleden su içmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada yavru köpeğe su içmek elinin darlığa düşmeyeceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada dağda su içmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments