Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden nar istemek

Rüyada birinden nar istemek

Rüyada birinden nar istemek geleceğe daha umut dolu bakacağına, daha iyi yerlere geleceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, zenginliğe sahip olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, işiyle nam salacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden nar istemek gördüyseniz:

  • Geçmişten gelen borçlar, alacaklar, vergi, kredi v.b konular da ilgi bekliyor.

Rüyada nar istemek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birinden nar istemek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta nar toplamak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, işlerdeki karın artacağına yorulur.

Rüyada kırmızı nar toplamak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, işlerin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada açılmış nar görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, uzun bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada nar suyu içmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada toplanmış nar görmek çok daha iyi günler göreceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar ağacı çiçeği görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments