Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar istemek

Rüyada nar istemek

Rüyada nar istemek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada nar istemek gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Rüyada nar istemek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden nar istemek edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar suyu içtiğini görmek alım gücünü yitireceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, büyüleyeceğine inanılır.

Rüyada cürük nar görmek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine işaret eder.

Rüyada ayva nar görmek Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada nar satın almak verdiği sözleri yerine getireceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sevinçli haberler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ve nar yemek rakiplerin teker teker alt edileceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına işarettir.

Rüyada iki tane nar görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments