Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ağacı çiçeği görmek

Rüyada nar ağacı çiçeği görmek

Rüyada nar ağacı çiçeği görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, malına gelecek zarara, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada nar ağacı çiçeği gördüyseniz:

  • Sözel olarak dile getirdiğiniz yaşamsal değişiklikleri veya projeleri yürürlüğe koyabilecek durumda olup olmadığınızı test edebilirsiniz.

Rüyada nar ağacı çiçeği görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine inanılır.

Rüyada nar çiçeği elbise giydiğini görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada nar çiçeği gömlek görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine inanılır.

Rüyada nar çiçeği rengi elbise giymek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, yanlış yollardan döneceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar çiçeği rengi elbise görmek zorlukların bu sayede aşılacağına, çok hayır duası alacağına, esenliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar çiçeği elbise görmek kazancının ilk önce azalacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada nar ağacı kesmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada nar ağacı ekmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments