Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta nar toplamak

Rüyada ağaçta nar toplamak

Rüyada ağaçta nar toplamak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, istediği makama geleceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta nar toplamak gördüyseniz:

  • Düşünce tarzınız bir yapı, bir plan içinde olsun.

Rüyada ağaçta nar toplamak ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar ağacından nar toplamak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, doktordan doktora koşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan nar toplamak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada ağaçtan nar koparmak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yanlış adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada nar ağacı görmek ortak işlere gireceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar ağacı kesmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan nar yemek projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına, insanlarla tartışacağına delalet eder.

Rüyada nar ağacından nar görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments