Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açılmış nar görmek

Rüyada açılmış nar görmek

Rüyada açılmış nar görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına yorulur.

Rüyada açılmış nar gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlar veya sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada açılmış nar görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalettir.

Rüyada mezarların açıldığını görmek rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, malının ve kazancının tam olacağına rivayet eder.

Rüyada avuç açıp dua etmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine açılmak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada açılan pencere görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yufka açıldığını görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kıza açılmak gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, daima afiyette olacağına rivayet eder.

Rüyada elini açıp dua etmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, arkadaştan görülecek faydaya, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments