Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toplanmış nar görmek

Rüyada toplanmış nar görmek

Rüyada toplanmış nar görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada toplanmış nar gördüyseniz:

  • Gene yapmanız olan kısa yolculuklar da sizin için yararlı olacaklardır.

Rüyada toplanmış nar görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada nar toplayıp yemek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada nar taşımak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine yorulur.

Rüyada bozuk nar görmek kalbini kıracağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalettir.

Rüyada siyah nar görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada nar bahçesi görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağacında nar görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı nar taneleri görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments