Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar suyu içmek

Rüyada nar suyu içmek

Rüyada nar suyu içmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar suyu içmek gördüyseniz:

  • Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır.

Rüyada nar suyu içmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar şerbeti içmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, bekârlığına da veda edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada nar ekşisi içmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada suyun içinde nar görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar suyu görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nar suyu yapmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar suyu içtiğini görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada nar suyu sıkmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments