Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden mesaj geldiğini görmek

Rüyada birinden mesaj geldiğini görmek

Rüyada birinden mesaj geldiğini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, büyük zorluklar geçireceğine, kötü günlerin biteceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada birinden mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle bağlarınızı kuvvetlendirmenizi sağlayacak kararlar alabilirsiniz.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, huzurun bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonuna mesaj gelmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet eder.

Rüyada mesaj geldiğini görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments