Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konulara daha hassas yaklaşmanız veya duygularınızı açıkça ifade etmeniz beklenen çözümleri sağlayabilir veya düzeltilmesi gereken konuların rayına oturmasını hızlandırabilir.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden mesaj geldiğini görmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, anlaşmalardan cayılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek hem dua alacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kısmetinin açılacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine işaret eder.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments