Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mesaj geldiğini görmek

Rüyada mesaj geldiğini görmek

Rüyada mesaj geldiğini görmek çok uğraş vereceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada mesaj geldiğini gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Rüyada telefonuna mesaj geldiğini görmek çirkin sözler işitileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine alamet eder.

Rüyada telefondan mesaj geldiğini görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işarettir.

Rüyada mesaj geldiğini görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinden mesaj geldiğini görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden mesaj geldiğini görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliden mesaj geldiğini görmek umutlarının da tükeneceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden mesaj geldiğini görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments