Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kurşun almak

Rüyada birinden kurşun almak

Rüyada birinden kurşun almak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet eder.

Rüyada birinden kurşun almak gördüyseniz:

  • Agresif bir tutum içine girmektense açıklayıcı veya iletişime açık bir tavrı benimsemeniz olayların pozitif akışında önemli rol oynayabilir.

Rüyada üzerine kurşun yağdığını görmek rahatının yerinde olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulur.

Rüyada kurşunu bitmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına yorulmaktadır.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada kurşuna dizilmek zor günler geçireceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine tabir olunur.

Rüyada kolunda kurşun görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erimiş kurşun görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dökülmüş kurşun görmek manevi olarak ferahlayacağınıza, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına tabir olunur.

Rüyada kendine kurşun atıldığını görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, bir sınavdan geçileceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments