Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine kurşun yağdığını görmek

Rüyada üzerine kurşun yağdığını görmek

Rüyada üzerine kurşun yağdığını görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine kurşun yağdığını gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan çok farklı konuda şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada üzerine kurşun yağdığını görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, engellerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ayağa kurşun sıkmak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, hırpalanacağına işaret eder.

Rüyada silahla kurşunlanmak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada karnına kurşun yemek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kurşunla yaralanmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafadan kurşunlanmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada silaha kurşun koymak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, çocuk sahibi olunacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments