Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşuna dizilmek

Rüyada kurşuna dizilmek

Rüyada kurşuna dizilmek yarınlara bakacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, yalnız kalınacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada kurşuna dizilmek gördüyseniz:

  • Maddi alanlarda da daha pratik hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada kurşuna dizildiğini görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşuna dizilmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dizide rol almak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Rüyada dizi oyuncularını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada bir dizide oynamak rakiplerini mağlup edeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına yorulur.

Rüyada ipe dizili altın görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada dizili odun görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dizili ayakkabılar görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments