Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda kurşun görmek

Rüyada kolunda kurşun görmek

Rüyada kolunda kurşun görmek güllük gülistanlık olacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, bereketli ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunda kurşun gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolundan kurşun yemek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna delalettir.

Rüyada kolunda kurşun görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolundan kurşunlanmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kurşun görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına rivayet eder.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kendine kurşun sıkmak çok sevineceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Rüyada sırtında kurşun görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments