Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erimiş kurşun görmek

Rüyada erimiş kurşun görmek

Rüyada erimiş kurşun görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Rüyada erimiş kurşun gördüyseniz:

  • Heyecan arıyorsanız kendinizi serbest bırakın.

Rüyada erimiş kurşun görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Rüyada erimiş tereyağı görmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, güçlendikçe güçleneceğine inanılır.

Rüyada buzların erimesini görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, onun istediği yoldan gideceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erimiş pasta görmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kemik erimesi görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada erimiş altın görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine inanılır.

Rüyada erimiş demir görmek saygınlığına leke sürüleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada erimiş çikolata görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments