Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine kurşun atıldığını görmek

Rüyada kendine kurşun atıldığını görmek

Rüyada kendine kurşun atıldığını görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendine kurşun atıldığını gördüyseniz:

  • Bir konuşma ya da tartışma kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Rüyada kendine kurşun atıldığını görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, her daim temkinli olacağına delalettir.

Rüyada kurşun atıldığını görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işarettir.

Rüyada üzerine kedi atıldığını görmek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağına dikiş atıldığını görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada imza atıldığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine taş atıldığını görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada evden atıldığını görmek rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada meslekten atıldığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments