Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşunu bitmek

Rüyada kurşunu bitmek

Rüyada kurşunu bitmek adeta havalara uçacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına alamet eder.

Rüyada kurşunu bitmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada kurşunu bitmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, maddi durumun düzeleceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Rüyada benzini bitmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada dilde tüy bitmek kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, daha çok iş yapacağına delalet eder.

Rüyada dilinde tüy bitmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mermisi bitmek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına yorulur.

Rüyada kafasına kurşun yemek isteklerini yerine geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşuna dizmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada kurşun vurulduğunu görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments