Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye kol saati görmek

Rüyada hediye kol saati görmek

Rüyada hediye kol saati görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine rivayet eder.

Rüyada hediye kol saati gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanda fark yaratmak için gereken hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Rüyada kol saat hediye almak çok büyük miktarda para kazanacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, rahat şekilde geçineceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada kol saati hediye almak sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına inanılır.

Rüyada kol saati hediye etmek sevinç ve mutluluğa, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hediye kol saati görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, neşeli zamanların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinden kol saati hediye almak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak elindekileri de kaptıracağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments