Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol saat hediye almak

Rüyada kol saat hediye almak

Rüyada kol saat hediye almak kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet eder.

Rüyada kol saat hediye almak gördüyseniz:

  • Çocuk sahibiyseniz, çocuklarınızın durumuna daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

Rüyada hediye kol saati almak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden kol saati hediye almak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına delalet eder.

Rüyada kol saati hediye etmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hediye kol saati görmek işlerin bir anda azalacağına, hak yiyeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulur.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada kol saat hediye almak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına alamet eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments