Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kan aktığını görmek

Rüyada birinden kan aktığını görmek

Rüyada birinden kan aktığını görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada birinden kan aktığını gördüyseniz:

  • Sizin için önemli konularda bazı girişimlerde bulunabilir veya övünebileceğiniz davranışlarınızla ön plana çıkabilirsiniz.

Rüyada burnundan kan akmasını görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisinden kan aktığını görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ağzından kan aktığını görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtından kan aktığını görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine delalettir.

Rüyada musluktan kan aktığını görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada parmağında kan aktığını görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzden kan aktığını görmek helal rızıklara kavuşulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments