Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan kan aktığını görmek

Rüyada musluktan kan aktığını görmek

Rüyada musluktan kan aktığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, kadim dostlar edineceğine delalettir.

Rüyada musluktan kan aktığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizle ilgili olumlu bir değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada musluktan kan aktığını görmek aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluktan balık aktığını görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada musluktan su akması görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada akmayan musluk görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada musluktan su aktığını görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına inanılır.

Rüyada musluktan çamur aktığını görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, duygularının karşılığını alamayacağına yorulur.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, nasiplerini alacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments