Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisinden kan aktığını görmek

Rüyada birisinden kan aktığını görmek

Rüyada birisinden kan aktığını görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, haneden birinin ayrılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada birisinden kan aktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda farkında olmadan kendi kendilerini kandırıyor veya yanlışa yönlendiriyor olabilirler.

Rüyada başından kan aktığını görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahimden kan aktığını görmek kazancının da azalacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinden kan aktığını görmek yeni bir iş bulacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akmayan kan görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına inanılır.

Rüyada vücuttan kan aktığını görmek kazançlı bir işe girileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başkasından kan aktığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kan aktığını görmek iç sıkıntısına, başarıların çoğalacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden kan aktığını görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, en büyük acılarının dineceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments