Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında kan aktığını görmek

Rüyada parmağında kan aktığını görmek

Rüyada parmağında kan aktığını görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada parmağında kan aktığını gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz veya sunabileceğiniz çok şey var, harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada parmağında kan aktığını görmek sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağından kan aktığını görmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, çok daha fazla adım atacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada parmaktan kan aktığını görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Rüyada çok kan aktığını görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden kan aktığını görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağından kan aktığını görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada sırtından kan aktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada duvardan kan aktığını görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, elinin de bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments