Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek

Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek

Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, paraya ve mala kavuşacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden kan aktığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kendine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmelerden su aktığını görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada çeşmenin aktığını görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine yorulur.

Rüyada çeşmeden su akması görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden süt aktığını görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, konfor içinde yaşayacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kirli su aktığını görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, makamının tehlikeye gireceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden çamurlu su aktığını görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, arzularının yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments