Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından kan aktığını görmek

Rüyada ağzından kan aktığını görmek

Rüyada ağzından kan aktığını görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada ağzından kan aktığını gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandırmayan veya hakkında olumlu düşünceler beslemediğiniz bazı iş, plan veya konuları rafa kaldırmak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada ağzından kan aktığını görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasından kan aktığını görmek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, kendi işine kavuşacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan kan aktığını görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada birinin başından kan aktığını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada tavandan kan aktığını görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisinden kan aktığını görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada rahimden kan aktığını görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, başarısızlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan kan aktığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments