Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan kan akmasını görmek

Rüyada burnundan kan akmasını görmek

Rüyada burnundan kan akmasını görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, yüzünde güller açacağına, istediği makama geleceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına inanılır.

Rüyada burnundan kan akmasını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler sonuçlanabilir.

Rüyada burnundan kan akmasını görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet eder.

Rüyada burnundan kan aktığını görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, mali olarak küçüleceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli burnunun aktığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada burnundan irin aktığını görmek korkularının sona ereceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına yorulur.

Rüyada burnun aktığını görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunun aktığını görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, ticarette şansının düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından burnundan kan geldiğini görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments