Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzden kan aktığını görmek

Rüyada yüzden kan aktığını görmek

Rüyada yüzden kan aktığını görmek zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, yol yordam öğretileceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzden kan aktığını gördüyseniz:

  • Maddi konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada yüzden kan aktığını görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalettir.

Rüyada yüzde kan görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada bacağından kan aktığını görmek başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, gözyaşı dökeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşından kan aktığını görmek sevdiği birine hediye alacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine işarettir.

Rüyada duvardan kan aktığını görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada başından kan aktığını görmek işlerin büyüyeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, esenlik içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kulağından kan aktığını görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına inanılır.

Rüyada gözünden kan aktığını görmek mal kaybına uğrayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments