Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından kan aktığını görmek

Rüyada sırtından kan aktığını görmek

Rüyada sırtından kan aktığını görmek ticarette şansının yaver gideceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına işarettir.

Rüyada sırtından kan aktığını gördüyseniz:

  • Düşünmeden verdiğiniz veya vereceğiniz sözler yüzünden zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada sırtından kan aktığını görmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundan kan aktığını görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada gözünden kan aktığını görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına yorulur.

Rüyada bedeninden kan aktığını görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisinden kan aktığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yüzden kan aktığını görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına alamet eder.

Rüyada bir yerden kan aktığını görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına alamet eder.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments