Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kaçmak gizlenmek

Rüyada birinden kaçmak gizlenmek

Rüyada birinden kaçmak gizlenmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kaçmak gizlenmek gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Rüyada birinden kaçmak gizlenmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına inanılır.

Rüyada gizlenmek kaçmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada evin gizlendiğini görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada polisten gizlenmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden gizlenmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, kindar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gizlendiğini görmek can bulacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalettir.

Rüyada birinden gizlenmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saklanmak gizlenmek ömrün uzun olmasına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments