Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gizlenmek kaçmak

Rüyada gizlenmek kaçmak

Rüyada gizlenmek kaçmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Rüyada gizlenmek kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylara farklı yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada birinden kaçmak gizlenmek nimetin çoğalacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, borçlarının azalacağına yorulur.

Rüyada gizlenmek kaçmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet eder.

Rüyada bir yere gizlenmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gizlendiğini görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada sevgiliden gizlenmek büyük başarıya ulaşılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin gizlendiğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada kaçıp gizlenmek darlık içine düşeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Rüyada birinden gizlenmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments