Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklanmak gizlenmek

Rüyada saklanmak gizlenmek

Rüyada saklanmak gizlenmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet eder.

Rüyada saklanmak gizlenmek gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda başarılısınız.

Rüyada saklanmak gizlenmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada gizlenmek saklanmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliden gizlenmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden gizlenmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hasretin biteceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine işarettir.

Rüyada birilerinden gizlenmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına inanılır.

Rüyada bir yere gizlenmek gayrimenkul sahibi olunacağına, görmediği yerlere gideceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına inanılır.

Rüyada gizlenmek kaçmak öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolaba gizlenmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments