Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisten gizlenmek

Rüyada polisten gizlenmek

Rüyada polisten gizlenmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Rüyada polisten gizlenmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek, bazı görüşlerinizin bilinir olmasını sağlamak veya bazı ürünlerinizi satışa çıkartmak için fırsat, işaret veya ipucu bekliyorsanız ondan geriye saymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada polisten gizlenmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, işinin aksayacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine tabir olunur.

Rüyada birilerinden gizlenmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada babadan gizlenmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada birinden kaçmak gizlenmek dostlardan zarar görüleceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada evin gizlendiğini görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, elindekileri de yitireceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin gizlendiğini görmek rakiplerini mağlup edeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gizlenmek saklanmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrabanın gizlendiğini görmek rakiplerine karşı fark atacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments